Thursday Oct 02 2014

ŠiškaFejst, festival urbane kulture mladih

Tugomerjeva 2, Ljubljana 1000, Slovenia ČMC Šiška Javni zavod Mladi zmaji
  • Where Ljubljana,
    Slovenia
  • Event Start

Mesto in urbana kultura mladih – Četrtni mladinski center Šiška vabi na festival ŠiškaFejst

Prve jesenske dni oktobra bodo Šiško ogreli mladi ulični ustvarjalci. Umetniki »street arta« in izvajalci urbanih športov bodo kreativnost iz mestnih ulic prenesli pod streho Kina Šiška.

Da je Šiška fejst, bodo dokazali s festivalom urbane kulture mladih, ki so ga poimenovali ŠiškaFejst. Dogodek bo potekal v četrtek, 2. oktobra 2014, od 15. do 19. ure, na različnih lokacijah Kina Šiška.

Organizator dogodka je Četrtni mladinski center Šiška, ki deluje v okviru Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih, v sodelovanju z JZ Kino Šiška in UrbanRoof-om.

V okviru festivala bodo potekale raznovrstne aktivnosti in vsak obiskovalec bo našel nekaj zase - lahko se bo preizkusili v skjetanju, break danceu, grafitiranju, vrtenju glasbe, si ogledal razstavo in izdelal unikatno značko.

Na festival vabljeni vsi, ki želite deliti svoje ideje, ustvarjati ali le preživeti čas v sproščenem vzdušju.

Na prireditvi ni vstopnine in bo potekala v vsakem vremenu.

Za več informacij o dogodku in ostala morebitna vprašanja se obrnite na Ano Marinčič ali Matejo Maver, koordinatorki Četrtnega mladinskega centra Šiška, na telefonski številki 051 659 027 ali 051 659 028, od ponedeljka do petka, med 11. in 19. uro, ali na e–naslov: cmc.siska@mladizmaji.si