Monday Sep 29 2014

UPORABI SVOJE TELO

Šmarna gora, Ljubljana 1000, Slovenia Petra Treven RMB plus d.o.o.
  • Where Ljubljana,
    Slovenia
  • Event Start
    08:00

UPORABI SVOJE TELO

Ker je naše telo namenjeno temu, da ga pametno uporabljamo te vabimo, da premakneš svoje nožice in se nam pridružiš v Mednarodnem tednu gibanja. 

Naš izziv zate je sledeč:

V tednu med 29.9. in 5.10. zabeleži s svojim uporabniškim ključkom vsaj dva vzpona na katero od naših petih pohodniških točk. Potem pa se nam pridruži še:

- v nedeljo 5. oktobra na Šmarni gori med 10. in 14. uro!

Vsem, ki se nam pridružite, bomo na Šmarni gori podelili zapestnice "Tedna gibanja".

Čaka te prijetno druženje in nagradna igra. Da bo dogodek še zabavnejši, bo akcija Očistimo gore in planine, ki že peto leto zapored skrbi za čistejšo naravo in spodbuja odgovorno gibanje do okolja, poskrbela za privlačne nagrade. 

Če ključka za beleženje vzponov še nimaš, ga naroči TUKAJ ali kupi v eni od koč, kjer stoji naš sistem (Šmarna gora, Planina nad Vrhniko, Jošt nad Kranjem, Sveti Primož nad Kamnikom, Slivnica nad Cerknico). Več o nas pa ti pove tudi predstavitveni filmček.

Cilj mednarodne akcije Teden gibanja je do leta 2020 spodbuditi k aktivnosti novih 10 milijonov Evropejcev! Akcija ima sama po sebi namen ozavestiti širši krog ljudi o pomenu in dobrobiti fizične aktivnosti na človeško telo. V lanskem letu se je akciji pridružilo 30 držav, 505 mest, skupaj pa se je zvrstilo kar 1259 dogodkov. 
Bodi del mednarodne kampanje tudi ti in se nam pridruži ter pokaži tudi drugim, da izgovori ne obstajajo za vse, ki se tako odločijo.