Wednesday Oct 01 2014

senior fit

vojkova 63, ljubljana 1000, Slovenia marija jozak ŠOU šport
  • Where ljubljana,
    Slovenia
  • Event Start
    17:00

KAJ JE VADBA SENIOR FIT: Vadba je prilagojena populaciji v zrelih letih, tistim, ki želite ohraniti svoje telo in duha v najboljši možni formi. Na urah bomo izvajali tako dinamične kot statične vaje s katerimi bomo poskrbeli, da bodo naše mišice močne in v dobro oporo pri pravilni pokončni drži. Z vajami bo naše telo bolj gibljivo in vzdržljivo pri vsakodnevnih naporih. Skozi uro bomo izvajali posebne vaje za krepitev mišic medeničnega dna in krepili srčno žilni sistem.

UČINKI VADBE: Z redno vadbo izboljšamo telesno držo,izboljša se prebava, regulira se krvni pritisk, zmanjšuje nevarnost kardiovaskularnih bolezni, povečamo mišično moč, gibljivost, orientacijo v prostoru, izboljšamo ravnotežje, izboljšuje se delovanje srčno-žilnega sistema, kontroliramo telesno težo, krepimo kosti in vezna tkiva ter se počutimo bolj sproščeni in relaksirani.

KOMU JE VADBA NAMENJENA: Program je namenjen vsem, ki želite aktivno preživljati prosti čas, spoznati nove oblike vadbe in okrepiti telo. Ob vpisu morate opozoriti na morebitne težje poškodbe oz. operacijske posege , ki bi znali omejevati izvedbo vaj. Pred udeležbo na vadbi se posvetujte s svojim izbranim zdravnikom.