DAN ZA DRUŽENJE, POVEZOVANJE IN SODELOVANJE: Druženje predsednikov in vaditeljev in skupščina ŠUS

Zadnjo avgustovsko soboto smo na Športni uniji Slovenije pripravili dan druženja predsednikov in vaditeljev ter skupščino ŠUS. V Športni hiši Ilirija se je zbrala pisana druščina predstavnikov društev iz tako rekoč vsakega konca Slovenije. Sončno dopoldne smo zapolnili s športom, plesom in pogovorom.

Prvi udeleženci smo se ob igriščih za mivko ŠUS Eurofitnesa zbrali že pred 10. uro. Druženje ob kavi in pecivu je večina izkoristila za pogovor z znanci, prijatelji in članskimi kolegi. Medtem smo člani ŠUS ekipe udeležence razporedili v skupine, v katerih smo kasneje sodelovali v tematskih delavnicah. V vlogi moderatorja se je tudi tokrat odlično znašel Rado Trifković.

Nato smo pod vodstvom Neže Erznožnik zaplesali na letošnji Flash Mob – plesno koreografijo, ki jo bodo v okviru kampanje Teden gibanja v soboto, 20.9.2014 izvedli po celi Evropi. Nekateri smo se korakov še spominjali iz letošnje eko avanture, kjer smo jo predstavili prvič. Ostali smo sledili Neži in njenim jasnim ter preprostim navodilom in se prepustili ritmu.