SLOVENIJA SE BO GIBALA: Delavnica za koordinatorje Tedna gibanja 2014

Pretekli konec tedna je v Birminghamu v Angliji v okviru zaključne konference projekta Active Networking potekala tudi delavnica za nacionalne koordinatorje za Evropski Teden gibanja (MOVE Week). Športno unijo Slovenije, ki je nacionalni koordinator za MOVE Week v Sloveniji, je zastopala Neža Erznožnik.

Dogodek sta v sodelovanju z ISCA (International Sport and Culture Asociation) gostila mesto Birmingham in športna organizacija Streetgames, katera sta bila partnerja v projektu Active Networking. Projekt zagovarja pomen partnerstva med športnimi organizacijami in lokalnimi oblastmi in razpravlja o trendih, priložnostih in izzivih, ki so pomembni za vzpostavljanje formalne mreže in omogočajo rast in razvoj sektorja za množičnost športa in spodbujanje telesne dejavnosti in športa. 

DSC08828DSC08776

 

 

 

 

 

 

Delavnica za nacionalne koordinatorje kampanje MOVE Week, ki bo letos potekal že tretje leto od 29. septembra do 5. oktobra, je postregla z veliko praktičnimi informacijami. Predstavili so nam novosti podporne internetne strani, strategijo upravljana s socialnimi omrežji, PR, celostno podobo,… Delavnice so se udeležili nacionalni koordinatorji iz 28-ih držav. Nekateri so h kampanji pristopili šele letos, drugi imajo za seboj dve leti izkušenj in polno novih idej za še boljše in zabavno spodbujanje ljudi k gibanju in skrbi za dobro počutje.

DSC08825DSC08781

 

 

 

 

 

 

K sodelovanju v kampanji vabimo vsa društva in posameznike iz različnih športnih panog in dejavnosti, ki bi bili radi del največjega evropskega gibanja. Več informacij najdete na spletni strani www.nowwemove.com in na elektronskem naslovu move.week@sportna-unija.si.